Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bezoek dé specialist op het gebied van ondernemingsrecht in Breda

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in de omgeving van Breda, Noord-Brabant, met een specialisatie in het ondernemingsrecht? Bekijk dan eens wat Van Iersel Luchtman voor u kan doen. De advocaten van dit kantoor zijn specifiek gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Binnen het ondernemingsrecht kunnen deze advocaten verschillende thema’s voor u behandelen, zoals aanbestedingsrecht en mededingingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht en dus ook ondernemingsrecht. De specialisten van Van Iersel Luchtman staan u ook bij in het geval van fusies en overnames, herstructurering en insolventierecht, privacyrecht, milieurecht en meer. Laat u bijstaan door een advocaat in ondernemingsrecht in Breda door voor Van Iersel Luchtman te gaan. Met uw keuze voor dit kantoor kiest u voor meer dan 60 jaar aan ervaring in het verdedigen van uw rechten.

Laat u bijstaan met advies op maat

Wat uw vraag of probleem ook mag zijn, een advocaat van Van Iersel Luchtman weet altijd raad met uw hulpvraag. Het kantoor is, wat internationaal gebied betreft, aangesloten bij IUROPE. Hierdoor wordt het mogelijk voor buitenlandse ondernemingen om langs te gaan bij dit kantoor. De advocaten van dit kantoor behandelen de vraagstukken uitvoerig, waardoor zij advies op maat geven. Wanneer u een specialist inschakelt, bespreekt een van hen eerst alle zaken met u. Op basis van deze gesprekken wordt er een specifiek rechtsgebied binnen het ondernemingsrecht geselecteerd. Het ondernemingsrecht is namelijk verdeeld in het rechtspersonenrecht en het vennootschapsrecht. Dankzij de advocaten van Van Iersel Luchtman vindt u een passende advocaat in ondernemingsrecht in Breda.

Maak een afspraak met één van de advocaten

Wilt u meer weten over de diensten van de advocaten van Van Iersel Luchtman in Regio Breda, Noord-Brabant? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten voor een advocaat in ondernemingsrecht in Breda. U kunt hen zowel per telefoon als per mail bereiken. Deze advocaten vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het kantoor. U kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw situatie verder onder de loep genomen. Zij zoeken de beste oplossing voor uw situatie.

https://vil.nl/nl