Dutch tax seminar
Image default
Industrie

De beste betonplaten gebruiken als fundering voor uw project

Betonplaten zijn letterlijk de fundering van uw nieuwe bedrijfspand. Deze zijn echter niet alleen geschikt voor het opbouwen van productiehallen of industriële fabrieken, maar ze zijn ook zeer geschikt voor terreinverharding buiten. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe parkeerplaats aanleggen voor uw bedrijfsgebouw of juist ervoor zorgen dat al het zware bouwmaterieel op de juiste manier gestald kan worden? Met betonplaten van Van Ooijen Betonplaten regelt u het allemaal! De platen die deze specialisten verkopen zijn van zeer goede kwaliteit en voldoen dus aan alle geldende kwaliteits- en veiligheidseisen. In het uitgebreide assortiment vindt u zeker de variant die u zoekt.

Bestel de kwalitatieve Stelconplaten® voor uw project

Bij Van Ooijen Betonplaten heeft u ook de mogelijkheid om Stelconplaten® te bestellen. Op het gebied van bedrijfsverharding zijn deze betonplaten werkelijk waar uniek. Ze zijn namelijk eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herplaatsen. Zeker wanneer er regelmatig werkzaamheden onder de oppervlakte uitgevoerd moeten worden, is dit dé innovatieve uitkomst op het gebied van terreinverharding en -vereffening! Denkt u bijvoorbeeld aan het trekken van nieuwe bekabeling, het repareren van de riolering of zelfs het compleet heraanleggen van een weg. Daarnaast zijn Stelconplaten® geschikt voor zeer uiteenlopende industriële toepassingen vanwege het oersterke karakter van de betonplaten. Deze betonplaten zijn namelijk bestand tegen de meest zware belasting van onder andere bouwverkeer en kranen. Bovendien zijn deze betonplaten ook bestand tegen de meest extreme weeromstandigheden – of het nu gaat om tropische zomertemperaturen of arctische vorst.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u graag weten welke betonplaten beschikbaar zijn, wilt u meer informatie over een tweedehands betonplaat of wilt u een bestelling voor Stelconplaten® plaatsen? Op de website vindt u de contactgegevens van Van Ooijen Betonplaten. Kom in contact met een van de deskundige medewerkers om uw wensen te bespreken, zodat u binnenkort de betonplaten op locatie geleverd krijgt. Ieder project begint bij Van Ooijen Betonplaten in Elst.