Dutch tax seminar
Image default
Industrie

Zoekt u een magneetventiel? Kies uit een ruim aanbod

Aim fluid control is gespecialiseerd in het meten en regelen van diverse soorten vloeistof- en gasstromen in de procesindustrie. Ze bieden een volledig aanbod met meerder specialismen onder één dak. Daarnaast profiteert u van persoonlijke service en een snelle, flexibele en accurate dienstverlening. Ze hebben een webshop met een uitgebreid aanbod aan onder andere afsluiters, magneetventielen, pneumatiek cilinders, pneumatiek ventielen, actuatoren en fitting materiaal. Weet u niet goed welk product u nodig heeft? Vraag dan advies aan de specialisten van dit bedrijf. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze u voorzien van deskundig advies op maat.  

Verschillende soorten magneetventielen beschikbaar

Een van de artikelen waarvoor u bij aim fluid control terecht kunt, is het magneetventiel. Een magneetventiel is een klep die elektromagnetisch bediend wordt en wordt gebruikt om vloeistoffen of gassen door te laten, te blokkeren of om te leiden. Hierdoor kan media geopend, gestopt, gedoseerd, verdeeld of gemengd worden door middel van twee of meer poorten. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van een elektrische stroom. Wanneer u een magneetventiel aanschaft, heeft u de keuze uit verschillende soorten. Zo zijn er direct werkende magneetventielen en indirect werkende magneetventielen. Beiden soorten zijn in 2/2-weg en 3/2-weg beschikbaar. Daarnaast kunt u kiezen voor rvs, messing, aluminium of andere kunststoffen voor uw magneetventiel.

Neem contact op of ga langs in de showroom

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten magneetventielen van aim fluid control? Of bent u benieuwd naar de rest van hun aanbod? Bekijk dan hun website. Hier vindt u meer specificaties over de verschillende producten. Wanneer u vragen heeft of advies wilt, kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van aim fluid control. Dit is mogelijk door te bellen of door het contactformulier in te vullen. Ook de contactgegevens vindt u op hun website. Daarnaast bent u ook van harte welkom in hun showroom in Son en Breugel!

https://www.aimfluid.nl/nl