Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé specialist in outplacement in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een specialist in outplacement in regio Apeldoorn? Dan kan Bureau Streefkerk u verder helpen! Dit bedrijf bestaat al meer dan 18 jaar en is gespecialiseerd in onder andere loopbaanbegeleiding, arbeidsongeschiktheid en personeel en organisatie. Vanuit hun vestigingen in Apeldoorn en Ermelo hanteren ze altijd een gerichte en persoonlijke aanpak en streven ze naar een duurzame oplossing. Door hun jarenlange ervaring hebben ze veel kennis van de arbeidsmogelijkheden waardoor ze een outplacementtraject op maat kunnen starten. Hierbij staan persoonlijke begeleiding en direct contact centraal.

Begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan

Wanneer u niet meer op uw plek zit bij uw huidige baan of wanneer u midden in een conflict zit met uw werkgever, kan outplacement de uitkomst bieden. In dit geval begeleiden de professionals van Bureau Streefkerk u naar een andere baan. Er wordt gekeken naar uw ambities, kansen en naar wat nu echt bij u past. Uiteraard luisteren ze hierbij naar uw wensen. U wordt begeleid door een outplacementcoach die u van begin tot eind helpt met het vinden van een nieuwe baan. Er wordt gestart met een intakegesprek en een uitgebreid loopbaanonderzoek. Daarnaast voert u individuele gesprekken met uw coach om concrete zoekprofielen op te stellen. Zo komt het vinden van een baan steeds een stukje dichterbij. Dit hoort allemaal bij het proces van outplacement bij deze specialist in Apeldoorn.

Neem contact op met deze professionals en bespreek uw wensen

Wilt u Bureau Streefkerk uit Apeldoorn inschakelen voor outplacement? Bekijk dan hun website voor meer informatie en neem contact met hen op. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Ook wordt uw situatie en uw wensen doorgenomen en kunt u direct een afspraak maken voor een intakegesprek. Zij helpen u verder!

https://bureaustreefkerk.nl/