Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een administratiekantoor voor uw mkb-bedrijf inhuren

Doordat de regelgeving voor het mkb in Nederland steeds ingewikkelder wordt, is het altijd verstandig een administratiekantoor voor uw mkb-bedrijf in te huren. Weerts Bedrijfsadministraties B.V. uit Krimpen aan den IJssel, vlak bij Rotterdam, is gespecialiseerd in het regelen van de boekhouding voor het midden- en kleinbedrijf. Lees verder voor meer informatie over de verschillende beschikbare diensten op het gebied van administratie.

Laat uw boekhouding van begin tot eind regelen

De administratieve dienstverlening van Weerts Bedrijfsadministraties B.V. is zeer veelzijdig. Door dit administratiekantoor voor uw mkb-bedrijf in te huren, zorgt u er in één klap voor dat uw gehele boekhouding op orde is. Onder de aangeboden diensten vallen onder andere:

  • Opstellen jaarrekening: alle mkb-bedrijven moeten één keer paar jaar een financieel eindverslag indienen. Dit verslag is als het ware een overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf en dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. Aangezien dit aardig wat tijd in beslag kan nemen, kiezen veel mensen ervoor dit aan een specialist over te laten.
  • Aangifte omzetbelasting: de aangifte voor de omzetbelasting dient eens per maand, kwartaal of jaar te worden ingediend bij de belastingdienst. Weerts Bedrijfsadministraties B.V. zorgt ervoor dat uw aangifte telkens op tijd en naar behoren wordt aangeleverd.
  • Bijhouden boekhouding: hiermee wordt de gehele boekhouding van het bedrijf bedoeld, van begin tot eind. Door een administratiekantoor gespecialiseerd in mkb in te huren, weet u niet alleen zeker dat uw administratie up-to-date is, maar ook dat hierbij aan alle wet- en regelgeving wordt voldaan.
  • Salarisadministratie: hieronder vallen onder andere werkzaamheden als het opstellen van arbeidsovereenkomsten, aanleveren van salarisspecificaties, toepassen van actuele wet- en regelgeving en aanleveren van salarisgegevens aan pensioenfondsen, arbodiensten, et cetera.

Vraag advies

Naast de bovengenoemde diensten, kunt u bij Weerts Bedrijfsadministraties B.V. ook terecht voor advies over allerlei relevante onderwerpen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over arbeidsrechtelijke zaken? Dan weten zij het antwoord. Maak hier dus vooral gebruik van.

https://www.weerts.nu/