Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een cameramast is een onmisbaar onderdeel van camerabeveiliging

Gaat u beveiligingscamera’s installeren om uw gebouw, bedrijfspand of parkeerterrein beter te beveiligen? Denk er dan eens over na om de camera’s op een cameramast te installeren. Deze masten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor er zeker een mast is die de perfecte hoogte heeft om uw terrein of gebouw optimaal in de gaten te houden. Daarnaast maakt een mast het moeilijk voor onbevoegden om de camera te bereiken. Zeker wanneer deze is uitgerust met inklimbeveiliging en stabilisatieplaten. Op die manier beschermt u tegelijkertijd uw gebouw of terrein en de beveiligingscamera’s zelf. Dat maakt een cameramast een onmisbaar onderdeel van uw camerabeveiliging.

Bestel uw cameramast bij een expert die aan bedrijven én particulieren levert

Wanneer u uitgebreid de keuze wilt hebben en er zeker van wilt zijn dat u een cameramast van uitstekende kwaliteit koopt, bestelt u deze het best bij een expert. Europmast uit Oisterwijk is zo’n expert met meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van masten. Zij leveren hun hoogwaardige producten aan bedrijven, sportverenigingen, overheden en particulieren. Dit doen ze zowel voor Nederlandse als voor Belgische klanten. Daarnaast voorzien ze u graag van advies om u te helpen met het kiezen van de juiste cameramast voor uw toepassing. Zo ontvangt u altijd een mast die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Kies uit verschillende soorten masten

Wat verwacht u van uw cameramast? Geef uw wensen door aan de experts van Europmast en zij kijken met u mee voor de perfecte oplossing voor uw toepassing. Dit kan een standaard mast zijn met of zonder accessoires, maar ook een op maat gemaakte cameramast behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast heeft u de keuze tussen vaste en kantelbare masten. Deze laatste heeft als groot voordeel dat de mast door één persoon gekanteld kan worden wanneer de camera’s aan onderhoud toe zijn of vervangen moeten worden. Uiteraard kan deze mast alleen gekanteld worden door monteurs en installateurs en kan niet iedereen zomaar bij uw camera’s.

https://europmast.nl/