Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een gespecialiseerd bouwtechnisch BIM-tekenbureau

Wanneer u op zoek bent naar een BIM-tekenbureau dat gespecialiseerd is bouwtechniek, is MAX BIM Solutions de juiste partner voor uw bouwproject. Dit bedrijf heeft een passie voor design en engineering en wil graag hun kennis en ervaring inzetten om uw project zo efficiënt mogelijk vorm te geven. Ze hebben dan ook als doel om diensten te verlenen in CAD voor internationale klanten en bedrijven met de focus op de BIM-modelleringsindustrie. Ze zijn bij deze BIM-specialist dan ook overtuigd dat de toonaangeven AEC-bedrijven, die BIM-technologieën gebruiken, de kosten van projecten aanzienlijk kunnen verlagen. Hierdoor kunnen deze bedrijven zich beter concentreren op hun kerntaken.

Vakbekwaam in BIM-modelleren en meer

Bij dit BIM-tekenbureau specialiseren ze zich voortdurend in 3D-modelleren. Het gebruik van BIM om constructie te 3D-modelleren is namelijk een steeds vaker toegepaste methode in de bouw wereld. Het grote voordeel van 3D-modelleren door middel van BIM is dat gebouwen communicatief worden en u onmiddellijk relevante informatie bieden om te verbeteren op het gebied van:

  • Besluitvormingsprocessen
  • Samenwerkingsprocessen
  • Onderhoudsprocessen
  • Renovatieprocessen

Dit komt doordat alle huidige, vorige en toekomstige fysieke en functionele kenmerken van een gebouw hierin bij elkaar komen. Bij MAX BIM Solutions helpe ze u graag om aanzienlijk meer efficiëntie aan uw project toe te voegen. Een BIM-modelleur van deze specialist heeft de juiste expertise om deze manier van modelleren maximaal in te zetten. Ze leggen bij dit bedrijf dan ook graag alle mogelijkheden van modellen tekenen voor u aan in Revit.

Pas 3D BIM-modelleren toe bij uw project

Neem contact op met de specialisten van dit BIM-tekenbureau wanneer u interesse heeft in de toepassing van 3D BIM-modelleren. Bovendien geven ze bij dit bedrijf hun opdrachtgeven ook deskundige BIM-consulting zodat het systeem optimaal binnen specifieke bouwprojecten worden toegepast. Deze specialist helpt u met de eerste stap naar de voordelen van voortdurende digitalisering.