Dutch tax seminar
Image default
Industrie

Een gevarieerd aanbod machineonderdelen en aandrijfcomponenten

Bij Machinefabriek Krimpen vindt u een breed aanbod van machineonderdelen en aandrijfcomponenten. Aan het einde van het jaar 1952 besloot Machinefabriek Krimpen zich in Krimpen aan de Lek te vestigen. Met inmiddels 75 jaar aan ervaring heeft het bedrijf een gevarieerd en breed aanbod aan producten en diensten opgebouwd die in korte tijd geleverd worden. Het produceren en leveren van machineonderdelen is een van de specialiteiten. Het aanbod hierin bestaat onder andere uit omkeerassen, deksels, netenschijven en bollagers die gemaakt zijn van de beste materialen en hierdoor beschikken over een superieure kwaliteit.

Op maat gemaakte aandrijfcomponenten

Naast machineonderdelen produceert en levert Machinefabriek Krimpen ook aandrijfcomponenten van hoogwaardige kwaliteit. Over het algemeen zijn componenten veel in beweging, wat het belangrijk maakt om deze met precisie te bouwen. Tandwielen behoren tot een van de specialismen van de machinefabriek. Het kiezen van het merk en het soort aandrijfcomponent kan op de lange termijn zorgen voor geldbesparing door slim te investeren in goede kwaliteit. Bij Machinefabriek Krimpen worden alleen producten van hoge kwaliteit geleverd. De tandwielen worden bijvoorbeeld tot op de millimeter geproduceerd met behulp van een CNC-machine. Indien gewenst, kunnen de tandwielen met keurmerk worden geleverd. Zowel tandkransen als tandwielen met schuine- en rechte vertandingen behoren tot het assortiment met 3-2 kwaliteit volgens de DIN 3962 norm.

Een eigen machinepark

Machinefabriek Krimpen beschikt over een eigen machinepark. Hierdoor worden producten op korte termijn geleverd . Het is dan ook niet verrassend dat ze voor veel verschillende bedrijven de toeleverancier zijn. Dankzij dit uitgebreide park zijn er ook ontelbaar veel mogelijkheid wat betreft de productie van machineonderdelen. Zo kunnen er verschillende onderdelen gefabriceerd worden en is het bedrijf in staat om onderdelen tot op de millimeter precies na te maken bij reparaties. Voor revisie en reparatie bent u dan ook op het juiste adres bij Machinefabriek Krimpen. Door de jarenlange ervaring van de werknemers zijn zij zelfs in staat om onderdelen of machines te repareren en reconstrueren zonder tekening.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl/