Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een GEWI anker voor vele toepassingen

Een GEWI anker is een funderingselement dat bestaat uit een stalen staaf met een schroefdraad en een cilindervorming groutlichaam om deze staaf heen. Zo’n anker wordt ook wel een GEWI paal of strenganker genoemd en wordt onder anderen gebruikt bij verbuisd boren. Het groutlichaam beschermt de staaf hierbij tegen corrosie. Ook kunnen strengankers ingezet worden voor funderingsherstel of als trek- en drukpalen in een beperkte ruimte. De meest gebruikte toepassing van een GEWI paal is als verankering in een damwand. Voor welke toepassing u ook dit gespecialiseerde anker nodig heeft, het is altijd verstandig om voor de plaatsing een expert te benaderen.

Ankers plaatsen met de hulp van een expert

De Vries Titan is een expert op het gebied van verankerings- en funderingstechnieken. Dit gespecialiseerde bedrijf is in 1999 opgericht en heeft inmiddels meer dan 1100 projecten tot volle tevredenheid van hun opdrachtgevers uitgevoerd. Bij deze specialist weten ze dan ook als geen ander hoe het plaatsen van een GEWI anker, door middel van verbuisd boren, in zijn werk gaat. Afhankelijk van uw toepassing zal deze expert u aanraden om met een dubbele of enkele boorbuis te werken. Dit bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in boren met een dubbele buis. Dit komt doordat deze methode uiterst geschikt is voor toepassingen in binnenstedelijke gebieden. Bovendien kunnen deze dubbele buizen dieper komen denk enkele buizen en brengen zij strengankers trillingvrij op de juiste hoogte.

Ontdek de vele mogelijkheden

Wilt u ook een GEWI anker laten plaatsen door middel van boren met een enkele of dubbele buis? Neem dan contact op met de specialisten van De Vries Titan en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. De vakbekwame medewerkers bespreken graag met u de vele mogelijkheden en voorzien u graag van persoonlijk advies op maat. Dit gespecialiseerde én gecertificeerde bedrijf heeft de modernste technieken in huis en beschikt over de juiste kennis.

https://devriestitan.nl/