Dutch tax seminar
Image default
Hobby en vrije tijd

Een kamer per uur huren voor een gegarandeerd avontuur

Wanneer je een keer wat anders wilt met je minnaar(es), is een kamer per uur ideaal. Het fijne van zo’n kamer is dat alles geheel discreet is. Je kunt zo dus heel gemakkelijk met je minnaar afspreken, zonder dat iemand het te weten komt. Betalen kan bijvoorbeeld contant, als u geheel anoniem wilt blijven. Er is zelfs geen identiteitsbewijs nodig. Het leuke van een kamer per uur is dat het geen standaard kamers zijn. Elke kamer heeft zo zijn eigen thema, er is dus voor iedere fantasie wat wils. Jullie hoeven dus niet bang te zijn dat jullie je zullen vervelen. Het is uiteraard ook mogelijk om een kamer voor langer dan een uur te huren.  

Soorten kamers

Zoals eerder genoemd bevat elke kamer zo zijn eigen thema. Je kan het bijvoorbeeld romantisch houden in een simpele kamer, die overigens veel spiegels bevat. Maar je kan er ook voor kiezen om je stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden. Zo kan je ook een 50 tinten grijs kamer per uur huren. Die staat gegarandeerd voor een unieke ervaring. Naast die twee beschikken we ook over een 1001 nachten, kinky, sm en bdsm kamer per uur. Al met al zijn er dus genoeg mogelijkheden.

Voordelen van een kamer per uur

Een van de grootste voordelen van een kamer per uur is dat het geheel discreet is, vooral doordat je dus contant kan betalen en je niet hoeft te identificeren. Daarnaast kan je ook nog een bij gratis en veilig en parkeren. Verder wordt er ook voor gezorgd dat elke kamer hygiënisch blijft, dat is natuurlijk ook een vereiste. Naast dat je dus beschikking krijgt over een kamer, krijg je er ook nog drankjes bij. We zien jou en je lover graag tegemoet in een van onze kamers. Reserveren doe je bij Discretekamer.nl