Dutch tax seminar
Image default
Hobby en vrije tijd

stoffenmarkt van Stoffencircus

Wat heb ik me weer heerlijk uitgeleefd tussen de vele stofjes bij het Stoffencircus! Elk jaar houd ik de datum weer vrij wanneer het Stoffencircus in de buurt is. Dit zijn namelijk wel dé stoffenbeurzen waar ik bij wil zijn. Ik heb eigenlijk altijd wel weer lapjes nodig om mijn volgende project van te maken. En als ik niets nodig heb, is al shoppend op de stoffenbeurs een nieuw project bedenken, ook erg leuk. 

 

Wat is er te doen op de markt? 

Ben je nog niet zo bekend bent met het Stoffencircus, maar houd je je wel graag met creatieve projecten bezig? Dan is het Stoffencircus voor jou zeker een aanrader. Het is een grote markt met heel veel verschillende kramen.

Elke kraam heeft zo zijn eigen dingen, dus er zullen vast een aantal kramen tussen zitten die helemaal bij jouw ideeën en wensen passen. Zo kun je voor kledingstoffen in verschillende prijscategorieën heel goed op deze beurs terecht. Maar ook voor meubelstoffen, gordijnstoffen en fournituren is er voldoende keuze. En het leuke is, het zijn ook altijd de meest hippe stoffen die op het Stoffencircus aangeboden worden.

Dus wanneer je de stoute schoenen aantrekt en het gaat proberen om bijvoorbeeld een nieuw kledingstuk te gaan maken, loop je sowieso mee in de mode!

 

Waag jij je ook op het stoffenmakrt van het Stoffencircus? 

Ik ben er al helemaal klaar voor om weer naar het volgende Stoffencircus te gaan. En jij? Heb je al weer nieuwe ideeën, patronen of stoffen in je hoofd waar je mee aan de slag wilt gaan? Kijk dan vandaag nog op www.stoffencircus.nl om te zien wanneer ze bij jou in de buurt staan. Ze staan op een heel aantal plekken in Nederland, België en Duitsland, dus dat moet vast goed komen. Veel plezier en succes met je volgende project!

Bekijk of er een stoffenmarkt bij u in de buurt plaatsvindt.