Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een kleinschalige kantoorruime huren in Zevenaar

Uw nieuwe kantoorruimte vindt u bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur in Zevenaar. Hun team bestaat uit particuliere beleggers die zich bezighouden met het verhuren van onroerend goed aan andere particulieren. Zij beschikken over jarenlange ervaring in het verhuren van diverse soorten bedrijfspanden en -ruimten. Hun aanbod bestaat dan ook voornamelijk uit kleinschalige opslag-, werk-, kantoor- en praktijkruimten.

Diverse soorten kleinschalige bedrijfspanden

Wanneer u op zoek bent naar een kleinschalige kantoorruimte in Zevenaar, schakel dan deze specialisten in. Zij zijn namelijk zeer flexibel, waardoor u hét pand vindt waar u naar zoekt. U vindt bij hen voornamelijk:

  • Een werkruimte van minimaal 40 m² tot maximaal 250 m²
  • Een praktijkruimte van minimaal 15 m² tot 50 m²
  • Een kantoorruimte van minimaal 15 m² tot 200 m²
  • Een winkelruimte
  • Een ruimte voor catering of horeca

Zoals u merkt, vindt u hier een ruim aanbod aan professionele panden. Maar hiernaast kunt u ook terecht voor allerlei andere soorten bedrijfsruimten. Het uitgebreide aanbod vindt u op de website van deze specialisten.

Kies voor flexibiliteit

Wanneer u besluit om een kantoorpand of een ander bedrijfspand te huren bij deze experts, profiteert u van gunstige voorwaarden. Er is veel flexibiliteit mogelijk bij het huren van een kantoorruimte of ander bedrijfspand in Zevenaar. Sluit bijvoorbeeld een contract voor onbepaalde tijd af met een opzegtermijn van drie maanden. Wilt u daarnaast een aanpassing of renovatie doorvoeren? Aan de hand van de contractduur is dit mogelijk. Indien nodig investeren deze specialisten in aanpassingen aan het pand.

Bekijk het ruime aanbod op de website

Kortom, wilt u een kantoorruimte huren in Zevenaar? Neem dan contact op met deze experts. U vindt dan een bedrijfspand dat helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Van Keulen Vastgoed – Verhuur is altijd op zoek naar bedrijfsruimtes om in te investeren. Inmiddels hebben zij zo een ruim assortiment aan panden waaruit u kunt kiezen. Bekijk het aanbod op de website!

https://vankeulenverhuur.nl/