Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een meerjarenonderhoudsplanning geeft u een beeld van de onderhoudswerkzaamheden aan panden

Bent u actief in de bouwsector en wilt u het onderhoud van uw huisvesting op deskundige wijze sturen? Dan is het handig dat u hier een plan voor samenstelt. U laat bijvoorbeeld eenvoudig een meerjarenonderhoudsplanning opstellen bij een externe partij. Hiermee heeft u een concreet beeld van de onderhoudswerkzaamheden op lange termijn voor gebouwen, terreinen en installaties. U weet precies welke vorm van onderhoud u moet uitvoeren en welke kosten hier tegenover staan. Een meerjarenonderhoudsplanning biedt u kortom uitgebreid en concreet inzicht. Maar waar laat u deze opstellen? Daarvoor schakelt u de specialisten van DDC Consulting in. Dit bedrijf ondersteunt u van A tot Z en helpt u doelgericht sturen op het onderhoud van uw huisvesting.

Dit bedrijf neemt een hoop werk voor u uit handen

Een meerjarenonderhoudsplanning draait voornamelijk om bouwonderdelen als een dak, gevel, kozijnen en het trappenhuis. Met een goed meerjarenonderhoudsplanning rond u uw bouwproject op uitstekende wijze af. DDC Consulting neemt u een hoop werk uit handen en biedt u de mogelijkheid om zodoende de focus te laten leggen op uw primaire werkzaamheden. De hoogopgeleide en ervaren medewerkers van dit bedrijf voorzien u van advies op maat en denken uitvoerig met u mee. Als ervaren adviesbureau zorgen zij voor een volledige uitvoer op maat.

Neem contact op met deze specialist

Naast het feit dat DDC Consulting een uitgebreide planning voor u maakt, is dit bedrijf ook een deskundig calculatiebureau. Zij maken volledige bouwcalculaties voor uw bedrijf. Hierbij worden de bouwkosten bewaakt en begroot. Als calculatiebureau voorzien zij u van een uitgebreide begroting die tijdig wordt opgesteld. Verder is ook onderdeel van hun dienstverlening dat zij onderhandelen met aannemers over de prijs en maken zij een financiële afrekening voor u. Wilt u meer weten over de services van dit calculatiebureau? Neem dan gerust contact met hen op. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. De contactmogelijkheden staan op hun website.