Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een voedselverwerkende machine van Frey koopt u bij deze specialist

De experts van Visser Goes B.V. hebben een ruim assortiment aan voedselverwerkende machines van het merk Frey. Deze machines leveren zij aan diverse klanten, van de detailhandel tot de industrie. Het is een echt familiebedrijf, want dit bedrijf bestaat al ruim 60 jaar. De derde generatie staat nu aan het roer en hecht net als de voorgangers veel waarde aan kwaliteit en service. Ze gaan met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw behoeften aan voedselverwerkende machines. De machines van het merk Frey sluiten goed aan bij de kwaliteit en service die de experts van Visser Goes B.V. nastreven. Deze machines zijn namelijk duurzaam en sterk. Dit is één van de redenen waarom deze experts ook gebruikte apparatuur aanbiedt. De machines van Frey hebben een lange levensduur, mits deze goed gebruikt worden. Hierdoor kunt u ook met een beperkt budget terecht bij Visser Goes B.V. voor een voedselverwerkende machine van Frey.

De verschillende machines van het merk Frey

Het merk Frey heeft dus goede voedselverwerkende machines. Wat uw werkzaamheden ook zijn, deze specialist verkoopt altijd een machine die uw problemen oplost. Enkele voorbeelden hiervan zijn vacuüm vulmachines of stopbussen. Met de vacuüm vulmachines van Frey kunt u eenvoudig verschillende producten portioneren in gelijke delen en tegelijkertijd verpakken. U automatiseert hier dus twee verschillende processen mee, die zonder deze machine twee handelingen zou kosten. U bespaart met deze machine dus tijd en geld. De stopbussen maken het onder andere mogelijk om worsten te maken en darmen te draaien. Hiermee maakt u dus de lekkerste ambachtelijke worsten. De machines van Frey worden constant verbeterd zodat zij de beste machines kunnen leveren aan midden- en kleinbedrijven. De experts van Visser Goes B.V. hebben de kennis in huis om uw machines van Frey te installeren en te onderhouden. Ze bieden dus een volledige service aan.  

Heeft u interesse? Neem dan contact op met deze specialist

Bent u geïnteresseerd in de machines van Frey? Neem dan contact op met deze specialisten. Ze denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw behoefte aan verpakkingsmachines. U bekijkt het volledige assortiment eenvoudig op hun website.

https://www.vissergoes.nl/