Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Extern vergaderen in Boxtel op een prachtige locatie

Bent u voor uw team op zoek naar een vergaderlocatie in Boxtel die zich perfect leent voor extern vergaderen? Dan bent u op zoek naar Hof van Vijfeijken. Deze bijzondere vergaderlocatie bevindt zich in een monumentale boerderij die wel vijf eeuwen oud is. Waar boeren vroeger hebben geploegd en gezaaid, is het nu een eigenzinnige plek voor organisaties die graag in een landelijke omgeving ongestoord willen vergaderen/trainen/brainstormen. U kunt hier met uw team terecht voor één- of meerdaagse arrangementen. Hierbij heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om te overnachten.

Kom tot nieuwe ideeën tijdens uw verblijf

Vanzelfsprekend wilt u een vergaderlocatie voor extern vergaderen in Boxtel waar u tot nieuwe inzichten komt. Hof van Vijfeijken is deze locatie. Omringd door de prachtige natuur is dit de perfecte locatie voor creatieve brainstormsessies, trainingen en vergaderingen. Wilt u meerdere dagen vergaderen? Dan kunt u gebruikmaken van de mogelijkheid tot overnachten. Het zal u dan werkelijk aan niets ontbreken. Chefkok Sjoerd bereidt graag alle maaltijden voor u, compleet met seizoensgebonden producten die allemaal uit de omgeving komen. Heeft u speciale dieetwensen of zijn er mensen binnen uw team die allergieën hebben? Ook hier houden zij natuurlijk graag rekening mee.

Kom meer te weten over wat er hier allemaal mogelijk is

Wilt u meer weten over de mogelijkheid tot extern vergaderen bij deze vergaderlocatie in Boxtel? Neem dan gerust eens contact op met een van de medewerkers van Hof van Vijfeijken. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u hier heeft. Heeft u vragen? Ook deze beantwoorden zij graag voor u. Ook wanneer u persoonlijk advies wenst te ontvangen staan zij graag voor u klaar. Bijvoorbeeld wanneer u wilt weten wat de opties zijn voor een meerdaagse vergadering. Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers en reserveer uw plek.