Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor deze vergaderlocatie met overnachting in Mill

Moet u voor een zakenafspraak verderop in het land zijn en zoekt u daarom een vergaderlocatie met overnachting in de buurt van het Brabantse Mill? Bekijk dan eens de website van De Lage Raam. Deze groepsaccommodatie is gelegen in de prachtige natuur die Noord-Brabant te bieden heeft. De accommodatie is zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Niet alleen voor een vergadering of zakelijke afspraak kunt u dus hier terecht, maar ook voor een gezellig weekend weg. De locatie is geschikt voor groepen van maximaal 28 personen. Er zijn verschillende slaapkamers, woonkamers en er is een recreatiezaal aanwezig. Daarnaast is er een ruim terras, zodat u met mooi weer heerlijk buiten kunt zitten, maar zijn er ook speelgelegenheden voor kinderen.

Nieuwe manier van vergaderen

Wanneer u eens wat anders wilt organiseren voor uw team, dan is het kiezen voor een vergaderlocatie met overnachting, bijvoorbeeld bij De Lage Raam in Mill, een goede optie. U zorgt voor een unieke manier om te vergaderen, wat vaak zorgt voor nieuwe en creatieve ideeën. U kunt kiezen voor een compleet arrangement waarbij alles voor u geregeld wordt. Denk hierbij aan alle benodigdheden voor uw vergadering en bijvoorbeeld catering. Zo hoeft u hier zelf niet meer voor te zorgen, maar weet u wel zeker dat uw medewerkers niks tekortkomen. Wanneer het een meerdaagse afspraak betreft kunnen de medewerkers blijven overnachten in de luxe accommodatie en kunt u de volgende dag weer verder. Ideaal toch?

Reserveer de accommodatie direct online of neem contact op

Heeft u interesse in de vergaderlocatie met overnachting bij De Lage Raam in Mill? Reserveer de accommodatie dan direct online, zodat u verzekerd bent van een plek op de gewenste datum. Wanneer u nog vragen heeft of liever telefonisch wilt reserveren, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de specialisten van dit bedrijf.

https://www.delageraam.nl/index.php