Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak uw stalinrichting optimaal met een state-of-the-art melkrobot

Bent u voor uw vee op zoek naar een melkrobot die perfect bij uw stalinrichting past? Wellicht is uw huidige machine kapot gegaan of wilt u de capaciteit van uw stal uit gaan breiden. In beide gevallen is het belangrijk om u goed te laten adviseren bij de aanschaf van een melkrobot, zodat u het hoogst mogelijke rendement eruit haalt. Zet uw wensen en eisen op een rijtje en bekijk samen met een specialist wat er voor u allemaal mogelijk is. Dan staat u binnenkort met een hoger rendement én tevreden vee in uw stal.

Bij welke specialist is het mogelijk om een melkrobot aan te schaffen?

Van Winden en De Bie is de officiële dealer van Fullwood-machines in Nederland. Dankzij een melkrobot van deze fabrikant ervaart de koe een hoger comfortgehalte en wordt de afname van de melk automatisch gestart. Daarnaast is het erg belangrijk dat de melk die de melkrobot heeft afgenomen van goede kwaliteit blijft voordat het naar de melkfabriek gaat. Bij de aanschaf van een nieuwe melkrobot moet er echter een zaak bovenaan staan qua belang en dat is het welzijn van uw dieren. Het is immers bewezen dat dieren die zich goed voelen, ook beter presteren. Dat is bij mensen niet anders! Een melkrobot van Fullwood draagt hieraan bij. Daarnaast heeft een machine van dit kwaliteitsmerk nog andere voordelen, zoals:

  • Duurzaamheid
  • Zeer stil in gebruik
  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Flexibel in gebruik

Maak een afspraak met een specialist op het gebied van zuivel

Natuurlijk moet de melkrobot wel bij uw vee, uw stal en uw wensen passen. De ervaren medewerkers bij Van Winden en De Bie hebben expertise opgebouwd en weten dus precies hoe u melk van de hoogste kwaliteit krijgt. Op de website vindt u de contactgegevens zodat u een afspraak kunt maken. Breng uw zuivelbedrijf naar nieuwe hoogten!

https://vanwindenbv.eu/