Dutch tax seminar
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe zorgpremie 2020

Wilt u voor volgend jaar een passende zorgverzekering met een eerlijke zorgpremie, zonder dat u in hoeft te leveren op kwaliteit? En bent u woonachtig in Gelderland en Overijssel? Dan kunt u profiteren van de voordelen die zorgverzekeraar Salland te bieden heeft. Wij houden elk jaar weer de zorgpremie zo laag mogelijk. Ook de nieuwe zorgpremie 2020 wordt weer zeer scherp. Daarbij is de premie die u bij ons betaalt voor iedereen gelijk. Iedereen heeft recht op goede zorg en er kan altijd iets met u gebeuren, of u nu gezond bent of niet. Daarom maken wij geen onderscheid op dit gebied.

Regionale zorgverzekeraar

Als regionale zorgverzekeraar zijn wij betrokken bij onze verzekerden. Daarnaast bekommeren wij ons om de zorg in onze regio. We zetten ons op verschillende manieren in om de kwaliteit van de zorg hoog te houden. Dit doen we zonder dat u hiervoor meer premie hoeft te betalen. Bij Salland zijn we namelijk niet gericht op het maken van winst. Salland investeert liever in verschillende initiatieven om de zorg te verbeteren. Daarnaast maken we afspraken met veel zorginstanties in de regio, door persoonlijk in gesprek te gaan. Zo blijven we meteen op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied.

Salland basisverzekering

De inhoud van de basisverzekering 2020 wordt, zoals elk jaar, bepaald door de overheid. Niet iedereen heeft genoeg aan alleen een basis zorgverzekering. Als u meer vergoedingen wilt ontvangen voor andere zorg, dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Salland heeft er vier samengesteld, zodat er altijd een passende bij zit voor u. Ook een tandartsverzekering kunt u bij ons afsluiten. U heeft de keuze uit drie verschillende. Weet u niet precies welke verzekering de beste keuze is voor u? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

 

https://www.salland.nl/