Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar groepsverblijf in Brabant?

De buitenhorst luxe groepsaccommodatie is een bedrijf dat een groepsverblijf in Brabant in de aanbieding heeft. Elf jaar geleden was het enkel een veehouderij waar groei en ontwikkeling niet mogelijk was door het naastgelegen Natuurgebied de Maashorst. De eigenaren hebben deze oude veehouderij omgebouwd tot een luxe vakantieboerderij met groepsverblijf in Brabant. Dit groepsverblijf heeft u veel te bieden, denkt u aan accommodaties om te overnachten of bijzondere vergaderlocaties. De Buitenhorst ligt midden in de natuur en u kunt er met groepen familie, vrienden of collega’s terecht om een bijzondere tijd te beleven. Of u nu op zoek bent naar rust en inspiratie of een nieuw avontuur, het is allemaal mogelijk op deze magische plek.

Wat krijgt u bij dit groepsverblijf in Brabant?

De Buitenhorst heeft drie grote groepsaccommodaties in de aanbieding. De Bonte Koe kan 26 personen huisvesten, De Ontginning heeft plek voor 24 personen en in De Bosrand kunnen 17 mensen verblijven. Als u met een groep komt die groter is dan 26, dan is het mogelijk om twee of meerdere verblijven met elkaar te verbinden en zo een grote groepsaccommodatie te creëren. Zo houdt de lol niet op bij de deur maar kunnen u en uw vrienden, collega’s of familieleden tot in de late uurtjes gezellig met elkaar doorbrengen. Naast een luxe groepsverblijf in Brabant kunt u bij De Buitenhorst ook gebruikmaken van de wellness voorzieningen en met de kinderen de veehouderij bezoeken. Ook is er in de omgeving veel te doen voor de sportieve gasten.

Bijzondere vergaderlocaties bij De Buitenhorst

Op het terrein van De Buitenhorst vindt u ook tal aan bijzondere vergaderlocaties. Het is tegenwoordig hip om af en toe die stoffige vergaderzaal uit te komen en bij een andere bijzondere vergaderlocatie nieuwe inspiratie te vinden. Omdat de bijzondere vergaderlocaties van De Buitenhorst midden in de natuur liggen zullen u en uw collega’s hier zeker geïnspireerd raken door de prachtige groene omgeving. Een pauze inlassen hoeft niet meer saai te zijn, u kunt even wandeling maken in de prachtige natuur en verfrist terugkeren naar de bijzondere vergaderlocatie. Vraag informatie op voor alle mogelijkheden en faciliteiten.